Felújítás

2022.04.26. 15:00

Megkezdődött a kórházfelújítás: a következő módokon közelíthetőek meg az épületek

FMH

Megkezdődött a Szent György Kórház új belgyógyászati tömbjének építése. A beruházás miatt, a felvonulási- és munkaterület biztosítására jelentős területlezárásra volt szükség. A kórház területén kilenc útbaigazító táblát helyeztek ki az intézmény munkatársai, annak érdekében, hogy megkönnyítsék a gyalogosan közlekedők tájékozódását. Gyalogosan három belépési ponton át tudnak vizsgálatra és egészségügyi ellátásra érkezni a betegek az alábbiak szerint:

a Seregélyesi úti főporta felől közelíthető meg: Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztály, a Gyermekgyógyászat, az Egynapos sebészet („B” épület), Belgyógyászati Osztály (Lujza tömb), Ápolási Osztály („I” épület), Infektológia („U” épület), Arthritis Centrum (Biológiai terápia), a Kardiológiai rehabilitáció, a Pulmonológiai szakrendelés, a Lymphoedema kezelés („F” épület), Gyermekpszichiátria („M” épület). 

A Seregélyesi úti Teherporta felől tudják megközelíteni az alábbi betegellátó osztályokat: Infektológia („U” épület), Belgyógyászati Osztály („C” és „I” épületek), Arthritis Centrum (Biológiai terápia), a Kardiológiai rehabilitáció, a Pulmonológiai szakrendelés, a Lymphoedema kezelés („F” épület), Országos Vérellátó Szolgálat épülete, B Braun Dialízis Központ. 

A Gombaporta felől (Hunyadi utca) célszerű megközelíteni az alábbi épületeket: Hotel („H” épület), Diagnosztikai tömb (D” épület), Központi Műtők, Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály, Szeptikus Részleg („DT” épület), Onkológiai Gondozó („T” épület). 

Gépjárművel csak kifejezetten indokolt esetben engedélyezett a Kórház területére történő behajtás (pl.: mozgásában korlátozott, vagy akadályozott személy érkezik ellátásra). Behajtásra kizárólag a Seregélyesi úti Teherportán keresztül van lehetőség. A látogatók a Seregélyesi úti Főportán és a Gombaportán (Hunyadi utca) gyalogosan közlekedve és kizárólag látogatási időben tudják felkeresni a kórházban ápolt hozzátartozóikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!