Rendőrségi

2015.08.18. 06:44

Márkás italokat loptak - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Dunaújvárosban bolti tolvajokat fogtak, Székesfehérváron gyalogost sodort el egy autó.

Egy dunaújvárosi áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. augusztus 17-én 16 óra 55 perckor, mivel a biztonsági őr észlelte, hogy két férfi hátizsákba rejtve márkás szeszes italokat tulajdonított el. A helyszínre érkező rendőrök az 53 éves férfit és 33 éves társát elfogták és előállították őket a helyi rendőrkapitányságra, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt mindkét személlyel szemben eljárást indítottak.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. augusztus 17-én 4 óra 55 perckor Székesfehérváron, a Béke téren. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Ford típusú gépjármű vezetője nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan közlekedő férfinak, akit járműve jobb oldalával elsodort. A gyalogos a járdára esett és megsérült. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!