Rendőrségi

2010.08.17. 06:41

Raboltak, rongáltak - hétfőn történt

Etyeken sírokat rongáltak ismeretlenek, Sárszentmiháyon a kocsma kasszáját fosztották ki, Ercsiben lakásbetöréshez riasztották a rendőröket hétfőn.

feol.hu

Etyeki temetőben helyszíneltek délután a bicskei rendőrök. Három megrongáltak síremléket találtak egy bejelentés nyomán. Az ismeretlenek lefeszítettek és elvittek két bronz vázát és egy bronz mécsestartót, de néhány növényben is kárt tettek.

Ráckeresztúron feltehetően hamis kulccsal ment be reggel 7 és 9 óra között ismeretlen tettes egy idős asszony házába. Készpénzét és bankkártyáját vitték el. Ercsiben ajtóbefeszítést követően berendezési tárgyakat vittek el egy lakóházból. Baracson szomszédok között kialakult szóváltás miatt intézkedtek a rendőrök. A helyszínre küldött járőrök megállapították, hogy a szomszéd, aki bement a bejelentő ingatlanára bántalmazni akarta a bejelentőt. Erősen ittas volt, ön-és közveszélyes állapotúnak ítélték meg. Agresszíven lépett fel a rendőrökkel szemben is. Kórházba szállították. Este kilenc óra előtt a mentősök kértek segítséget Dunaújvárosban. Egy férfit kellett kórházba vinniük, de a zavart embernél kés volt, azzal fenyegetőzött. Ön- és közveszélyes volt.

Sárkeresztúron egy nő kért segítséget, mert elmondása szerint fiát el akarta ütni egy helybéli férfi. A helyszínen kiderült, hogy a Ladával közlekedő helybéli a településen meglátta a fiút, aki arra sétált, szóváltásba keveredtek, mire a fiú egy kővel bedobta a Lada ablakát. Ennek hatására balra rántotta a járművezető a kormányt és egy ház oldalának ütközött. Senki sem sérült.

 

Ezek is érdekelhetik