Frissen Fejérből

2021.07.09. 13:00

Falunap lesz a szabadbattyáni Csíkvár téren

A településen már nagyon készülnek a hétvégi falunapi rendezvényre, amelyet július 10-én, szombaton rendeznek meg a faluközpontban, a Csíkvár téren. A szervező a Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár.

FMH

A falunapon színpadra lépnek a Happiness táncosai is

Fotó: Happiness TSE

A programok 10 órától kezdődnek, és a kisgyermekes családoknak kedvezve Frici bohóc műsora, a Sárvíz Tűzoltó Egyesület olajtüzes bemutatója, kézműves-foglalkozás és nem utolsósorban Varga Feri és Balássy Betty interaktív gyerekműsora szerepel a délelőtti műsorblokkban. A fő helyszín közelében található, fákkal körbevett parkban egész nap ingyenesen használhatja az aprónép a Dudó játszóházat, és ott kap helyet étel-ital kínálattal a büfé, valamint a portékáikat árusító kereskedők.

A falunapon színpadra lépnek a Happiness táncosai is
Fotó: Happiness TSE

A délután első programeleme a BMX-bemutató lesz Kun Ádám többszörös flatland-világbajnok tanítványainak közreműködésével, majd 15 órától bábelőadás veszi kezdetét, Ellopták az aranyszőrű bárányt címmel. A színpadi zenés-táncos műsorokat Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház művészeinek operett-előadása nyitja 16 órai kezdettel. A falunapi rendezvény azután a mulatós műfaj egyik legnépszerűbb női előadója, Dankó Szilvi műsorával folytatódik. Vendégként köszönthetik a településen Gergely Róbert színész-énekest, aki az Emanuelle című dal magyar feldolgozásával lett egy csapásra ismert előadó a kilencvenes években. Bemutatkozik ezen a napon a művelődési ház két táncoscsoportja, a DRoP the Beat TSE és a Happiness TSE.

A nap fénypontjának ígérkezik Vastag Csaba kísérőzenekaros koncertje 19.30 órai kezdettel. Egész nap tombolavásárlásra lesz lehetőség, amelynek bevételét egy nemes célra, a település gyöngyszemének, a Cifrakertnek a megszépítésére fordítják. A retró diszkó talpalávalóját a székesfehérvári illetőségű Discover Band szolgáltatja. Az egész napos rendezvényt éjfélkor zárják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!