Nádasdladány

2011.04.20. 08:36

Kiégett egy melléképület Nádasdladányban

Szerda hajnalban kigyulladt egy ház melléképületének a tetőszerkezete. A tűzoltók Polgárdiból érkeztek, a lángokat megfékezték, de az épület teljesen kiégett.

Siki Szabolcs

Szerdán hajnalban a kutyák ugatásán túl a ropogásra, pattogásra lettem figyelmes: kiderült, a szemközti szomszédom melléképületének tetőszerkezete lángol. Többen is a házhoz siettünk, hátha tudunk segíteni. Egy motoros is felfigyelt a lángokra, a tűzoltókat közben már értesítették. Polgárdiról érkeztek a tűzoltók, hajnal 3 órától 7-ig dolgoztak, de sajnos minden a tűz martaléka lett. A tűz keletkezésének okát egyértelműen nem lehetett még megállapítani. Egy fiatalember lakott egyedül a házban, biztosítása volt, de az odaveszett értékeket  valószínűleg nem tudja önerejéből pótolni. Korán reggel értesítettem a sajnálatos esetről falunk polgármester asszonyát is. Biztos, hogy valamilyen segítséget az önkormányzattól is kaphat a károsult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!