Álláshirdetések

2018.05.03. 11:26

Munkát keresel? Találd meg álmaid állását ajánlataink között

Összegyűjtöttük a legfrissebb ajánlatokat Fejér megyéből.

feol.hu

Forrás: Shutterstock

Állást keres, vagy megunta régi munkahelyét? Találja meg portálunkon az Önnek valót!

Szeretnél havi 300 ezret keresni, csak olyan munkáért, ami otthon alapból is kötelező jellegű? Legyél házvezetőnő a nyárra! Balatonkenesei családi nyaralóba 2018. 06. 15-től 2018. 08. 31-ig HÁZVEZETŐNŐT keresnek. Feladatok: takarítás, mosás, vasalás, tálalás, mosogatás és még főzni sem kell.

Fiatal vagy, és szeretnél egy szuper munkát, amit még élvezel is? Székesfehérvár környékéi, fiatal, agilis, üzleties megjelenésű 18-26 év közötti fiatalember? Talált mind? Ha megfelelsz ezeknek a jelzőknek akkor van egy jó hírünk, téged keresnek promóter pozícióra.

Minden passzolt, csak éppen a fiatalember rész nem? Ne aggódjatok csajok Hostess munkakörbeis várják a jelentkezéseket.

Zeneművészetben szerezte diplomáját és van is tapasztalata az előadóművészet terén? Ez mind előny, de nem szükségszerű a következő ajánlatunkhoz: Zenekari titkárt keres az Alba Regia Szimfónikus Zenekar. A pozíció pályázat útján nyerhető el, amit még nem késő benyújtani.

Zseni vagy gazdasági ügyekben, remekül bánsz az adminisztratív feladatokkal? Gondolkodtál már azon, hogy egy faipari cég kereskedelmi asszisztense legyél?

Gyártósorra mindig keresnek embert, számos lehetőség közül válogathat, aki ezen a területen szeretne elhelyezkedni. Operátori, raktárosi, anyagmozgató, gépbeállító és karbantartói pozíciók, CNC gépek kezelői állásajánlatok csak rád várnak.

Soha ennyi lehetőség közül nem válogathattak a Fejér megyei álláskeresők. Ha a fentiekben nem találta meg élete lehetőségét, böngésszen tovább IDE kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában