„előtte-utána” állapotok

2019.04.28. 07:20

Lakossági fórumot tartottak Pusztaszabolcson

A vonatkozó önkormányzati rendelet értelmében partnerségi véleménynyilvánításra van lehetőségük a település lakóinak a készülő új települési dokumentumokkal kapcsolatban.

Sági Zoltán

Bodó Beáta (középen) településtervező prezentált és válaszolt a kérdésekre

Fotó: Sági Zoltán / Fejér Megyei Hírlap

Lakossági fórumot tartottak csütörtökön az önkormányzat épületében, ahol Bodó Beáta településtervező az elkészült új településfejlesztési koncepció tervezetét, valamint a településszerkezeti terv és a helyi építési szabályzat véleményezési tervdokumentációját mutatta be az érdeklődőknek.

Bodó Beáta (középen) településtervező prezentált és válaszolt a
kérdésekre
Fotó: Sági Zoltán / Fejér Megyei Hírlap

A megjelentek apróbb észrevételeket téve kísérték figyelemmel a vetített ismertető anyagát, amely egymás mellé helyezett tervrészleteken tette egy rátekintéssel összehasonlíthatóvá az „előtte-utána” állapotokat. A változtatások egy része az országos jogszabályi környezet változásai miatt vált szükségessé, de van olyan besorolási módosítási terv is, amely helyi igényeknek kíván elébe menni, a jelenleg két utcára nyíló telkek igény szerinti megosztását lehetővé téve. A tervekkel kapcsolatban május 10-ig lehet javaslatot tenni, véleményt nyilvánítani.

Azok kedvéért, akik a tervek iránt érdeklődnek, de a csütörtöki alkalmat elmulasztották: a teljes véleményezési tervdokumentáció megtekinthető az önkormányzati honlapon, valamint véleményezési időben a Polgármesteri hivatalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában