a fesztivál több ponton is megújul, bővül

2018.06.16. 07:00

Az idei Fezen más lesz, mint a többi

Túl a második ikszen új programelemekkel, partnerekkel bővül a Fehérvári Zenei Napok (Fezen).

Szanyi-Nagy Judit

Reméljük, idén is nagy lesz a boldogság a fesztiválon

Fotó: FMH Archív

A fesztivállátogató talán álmában sem gondolta volna, hogy egyszer közösen csocsózik vagy spinningezik a Videoton focistáival. Pedig nagy esély van erre – jelentették be pénteken a Fezen sajtótájékoztatóján.

Mióta a Wellhello létezik, a srácok minden évben ott állnak a Fezen színpadán
Fotó: FMH Archív

A július 25–28. között zajló fesztivál több ponton is megújul, bővül: fejlődik a kemping infrastruktúrája, Móra Gabriella projektkoordinátor vezénylésével Fonó művészeti sátrat, valamint Csóra Renáta fitneszedző irányításával ReAktiváló sátrat is felállítanak a helyszínen. Előbbiben színházi előadások és a folklórhoz kapcsolódó programelemek kapnak helyet, míg utóbbiban sportprogramokon, vetélkedőkőn vehetnek részt az arra vállalkozók, többek között (motivációként) egy-egy sörnyereményért. Ugyanitt lesz még mobilpatika, adalékanyagmentes ételek, valamint az egészségügyi és gyógyászati partnerek is megjelennek: a TEVAgy a Hős! újraélesztő kampányához köthető szakemberek és a Magyar Vöröskereszt véradást vezénylő szakértői.

A szervezők idén összesen 60 ezer látogatót várnak a fesztiválra
Fotó: FMH Archív

Mindemellett Kovács Antal főszervező bejelentette: a Bethesda Gyermekkórház égési sérültjeinek gyűjtést is szerveznek egy dedikált gitár árverezésével.

A sajtótájékoztatón Várkonyi Ádám, a Videoton FC kereskedelmi és marketing igazgatója egy 21-es sorszámú, FEZEN feliratú és a bajnokcsapat által dedikált Vidi-mezt adott át a főszervezőnek, kapcsolódva a jótékonysági megmozduláshoz.

Reméljük, idén is nagy lesz a boldogság a fesztiválon
Fotó: FMH Archív

– Ha van rendezvény és fesztivál, amely nélkül ez a város elképzelhetetlen, az a FEZEN. Éppen ezért természetes, hogy hosszú évek óta támogatjuk a kezdeményezést – mondta el Cser-Palkovics András polgármester.

Az elöljárót Karácson Tamás „Fluor”, a Wellhello énekese is megerősítette, mint fogalmazott: 2008-2009 tájékán, a Fezenen tapasztalta meg először, milyen élmény sikítozó lányok előtt állni a színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában