Kőszárhegy

2011.04.26. 09:29

A számítástechnika fejlődéséről a Kőszár-hegymenet programjában

Érdekes és aktuális témával foglalkozott idén is a Kőszár-hegymenet nyitó programja, a "Kerekasztal": áldás vagy átok a mikroelektronika, a számítástechnika ma tapasztalható fejlődése? Hogyan hat ez a fejlődés a társadalmakra, és hogyan befolyásolja közeli és távolabbi környezetünket?

Borjánné Nyul Katalin

A Szár-hegyre vezető úton többen folytatták a beszélgetést, majd félúton megpihenve megtudhattuk, hogy az önkormányzat milyen eredményeket ért el a Szár-hegy természeti értékeinek védelme terén. Az is kiderült, hogy mindebben óriási szerepet játszott a Kőszár-hegymenet akció mentén kialakult társadalmi összefogás és szerepvállalás.

A hegytetőn az óvódások és a helyi kórus rövid műsora teremtett kellemes hangulatot, majd a csoport egy része mezei sétára, más része erdei sétára indult. A sok szép növény, a titokzatos "barlangok" látványa maradandó élmény volt mindenki számára. A túrák után bizony jól esett a frissítő, a sült szalonna, a pihenés és a közös éneklés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!