Horoszkópok

2011.08.30. 22:35

Horoszkóp - aug. 31.

A Skorpió lehet, hogy erős késztetést érez arra, hogy elutazzon valahová.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) A Hold hatására ma tevékenykedéssel és izgalmakkal teli napra számíthat. Ossza be jól az idejét, mert könnyen lekéshet valamiről. Mások segítségére most ne nagyon számítson.

Bika (április 21-május 20.) Lehet, hogy nem a mai nap az igazi az önmegvalósításra, de a mai események eszközül szolgálhatnak hozzá. Ha szeretné, hogy a tervei szerint alakuljanak a dolgok, tegyen is értük!

Ikrek (május 21-június 21.) Előfordulhat, hogy ma valamit félreért, másképp lát, mint ahogy az valójában van, vagy túl kritikusan fogalmazza meg a véleményét egy dologról. Legyen visszafogottabb, kerülje az önzést!

Rák (június 22-július 22.) Ápolja a jó viszonyt a barátaival és az ismerőseivel. Egy rosszul elejtett mondattal nagy lelki problémát okozhat valakinek. Ne bántson meg senkit, pihenjen a családtagjai körében!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Amit tesz, annak gyümölcsét hosszú távon fogja élvezni. De a tévedései következményeit is viselnie kell. Barátai neheztelni fognak, ha többet kér tőlük, mint amennyit adni tudnak.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha valami nem tetszik, változtasson rajta! A munkahelyi gondjait beszélje meg a munkatársaival, a magánéleti problémákat pedig azzal, aki miatt keletkeztek.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A hétvégén hajlamos fölösleges dolgokra fecsérelni az energiáját. Ha nem tud lazítani, az rányomja a bélyegét a magánéletére is. Vannak relaxációs technikák, fedezze fel őket!

Skorpió (október 24-november 22.) Lehet, hogy erős késztetést érez arra, hogy elutazzon valahová. A csillagok szerint ön a napokban kalandvágyó és zűrzavarra éhes. Keresi az izgalmakat és a változatosságot.

Nyilas (november 23-december 21.) Ne rohanjon folyton, hiszen nincs miért sietnie. Higgye el, nem késik le semmiről. Ha folyton kerget valamit, sok minden elkerülheti a figyelmét. Érezze fontosnak a részleteket is!

Bak (december 22-január 20.) Ön hajlamos arra, hogy mások boldogságáért föláldozza a sajátját. De mi lenne, ha néha önmagára is gondolna? Meg kell találnia az egyensúlyt a szolgálat és az önmegvalósítás között.

Vízöntő (január 21-február 20.) A csillagok segítik abban, hogy tisztázza a félreértéseket, oldja a feszültségeket. Több alkalma is adódhat nyugodt, tárgyilagos megbeszélésekre. Eredményes napot zárhat.

Halak (február 21-március 20.) Vitába keveredhet egy gazdasági szakemberrel vagy könyvelővel, és nem biztos, hogy önnek lesz igaza. Mindenképpen fogadjon szót az idősebb embereknek, mert általában ők a bölcsebbek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!