Program

2024.05.11. 14:00

A kérdés, hogyan (ne) értsük félre egymást?

Érdekes témát feszegetnek az Igézőben a szakemberek: a kérdésre, hogyan (NE)értsük félre egymást? egy beszélgetős délutánon derülhet fény.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az „Idősödésügyi Rendszerépítés Székesfehérváron” című program keretében szervez beszélgetős estet a Civil Centrum Alapítvány a székesfehérvári Igézőben. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött (itt lehet regisztrálni: https://forms.gle/Q4Z22BReE1kudzTn6) eseményen érdekes témát feszegetnek a szakemberek: a kérdésre, “Hogyan (NE)értsük félre egymást?”, május 14-én, 18 órai kezdettel keresik a választ a résztvevőkkel. A beszélgetés témája a generációk közötti különbségek és konfliktusok, valamint a kommunikációs félreértések, amelyet Egey Tímea pszichológus és Séllei Györgyi mediátor fog vezetni – árulta el a feol.hu-nak Farnady Judit, a Civil Centrum WelloSyst programjának projektvezetője, melynek keretében rendezik a beszélgetős estet. A rendezvény célja a sztereotípiák lebontása és a generációk együttműködésének segítése a társadalomban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában