Hírek

2017.02.24. 14:55

Felújítandó iskolák - Leszakadt egy mennyezetdarab

Székesfehérvár - Csütörtökön a Munkácsy Mihály Általános Iskola egyik tantermében leszakadt a mennyezet egy része.

Szanyi-Nagy Judit

A közel két négyzetméteres vakolatdarab szerencsére senkiben nem okozott kárt, ugyanis abban az időpontban nem voltak gyerekek a teremben. Az eset rávilágított arra, hogy a tervezett felújítások még sürgetőbbé váltak, amelyre Cser-Palkovics András polgármester is felhívta a figyelmet.

A leszakadt mennyezetdarab is mutatja: felújítás kell
Fotó: Molnár Artúr

- A város idén is milliárdos nagyságrendű saját forrást biztosít az iskolák, óvodák, bölcsődék és a többi közintézmény felújítására - emelte ki Cser-Palkovics András polgármester a közösségi oldalán közzétett videóban, majd arra is kitért, hogy ez az eset jól mutatja: komoly ára van az elmúlt évtizedekben elmaradt intézményfelújításoknak.

- A történések után egyeztettem az önkormányzattal, a polgármester úrral és a tankerületi igazgatóval is, akik biztosítottak arról, hogy soron kívül elvégeztetik a hiba javítását és a kárelhárítást, rövid időn belül - árulta el megkeresésünkre Tóth Péter, a Munkácsy Mihály Általános Iskola igazgatója.A polgármester hangsúlyozta, az önkormányzat sajnos csak fokozatosan tud ebben a kiemelt munkában előrehaladni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!