Hírek

2014.02.09. 15:50

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt jelöltjei

Fejér megye - A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt szinte minden megyében indít jelölteket. Fejérben az 1-es választókerületben Székesfehérváron, valamint a 4-esben, Dunaújvárosban.

Tihanyi Tamás

Az elmúlt 24 év váltópolitikájából való kitörést és egy teljesen új politikai szemlélet meghonosítását kívánják elérni. Rövid távú céljuk a szabályozatlan banki gyakorlat miatt bajba került adósok kifosztásának leállítása, hosszú távon a politikai berendezkedés teljes átalakítása. Bevezetnék a politikai felelősségre vonhatóságot, a képviselők visszahívhatóságát, bevezetnék a Felsőházat. Jelmondatuk: az élet törvényét semmilyen más törvény nem írhatja felül.

Bálint Zoltán László (1-es vk.) 33 éves, nős, egy lánygyermeke van. Főiskolát végzett és több idegen nyelven beszél. Meglátása szerint az égető problémák megoldása mellett egy sor reformra van szükség az országban.

Bálint Zoltán László (1-es vk.)

Vinkler József (4-es vk.) 43 éves, egy fiúgyermek édesapja, Mezőfalván él, a Dunaferr dolgozója. A jelenlegi helyzet nyilvánvalóvá tette számára, hogy a politika ma már nem az életet szolgálja Magyarországon.

Vinkler József (4-es vk.) Fotók: A Haza Nem Eladó Mozgalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!