Hírek

2013.10.17. 09:55

Önként jelentkezett a mentőápoló támadója

Ügyvédje kíséretében jelent meg a rendőrségen a férfi. Beismerő vallomást tett és elnézést kért a bántalmazás miatt.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Mint arról korábban beszámoltunk, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint 2013. szeptember 22-én a hajnali órákban Székesfehérváron, a Várkörúton található szórakozóhely előtt a mentőszolgálat munkatársai egy sérült férfit láttak el. A fiatalember azonban hirtelen a mentősökre támadt, az egyiküket több alkalommal megütötte, majd a helyszínről elmenekült.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívást tett közzé, melyben a lakosság segítségét kérte a férfi azonosításában.

A férfi is tudomást szerzett arról, hogy keresik a rendőrök, ezért ügyvédje kíséretében megjelent Budapesten, a IV. Kerületi Rendőrkapitányságon. Ezt követően a nyomozók K. Nándor 36 éves székesfehérvári lakost gyanúsítottként hallgatták ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy megbánta amit tett. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vele szemben bíróság elé állítást kezdeményez, ezért ügyében akár már a jövő héten ítélet születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!