Hírek

2013.05.16. 08:53

Eltűnt férfit keres a fehérvári rendőrkapitányság

Egy sárszentmihályi eltűnt férfit keres a rendőrség, a lakosság segítségét kérik.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a 44 éves sárszentmihályi Szederjesi László román állampolgár eltűnése ügyében, aki 2013. május 8-án a Sárszentmihály, Bolgárkert melletti marhatelepről ismeretlen helyre távozott, és azóta magáról életjelet nem adott – közölte csütörtökön a rendőrség.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyleírása:  kb.180 cm magas, 80 kg körüli súlyú, rövid barna hajú.

Eltűnésekor viselt ruházata: szürke színű rövid ujjú póló, zöld-barna terepmintás nadrág, esetleg zöld színű gumicsizma és zöld színű baseball sapka.

Különös ismertetőjele: az egyik lábán a lábfeje műtéti úton el lett távolítva a lábfej közepétől. Jobb oldalán a hónalj közelében 4-5 cm hosszúságú vágási sérülés.

Aki a képen látható személy hollétével kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse az eljárást folytató Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a 22/541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!