Hírek

2012.10.02. 06:17

Országos Könyvtári Napok: a mai kínálat

Székesfehérvár - Megkezdődtek az Országos Könyvtári Napok rendezvényei. A szlogen az idén: Könyvtárak az aktív idősödésért. Ám nem csak az időseket várják a különféle programokra.

Szabó Zoltán/Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérváron, a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtárban ma az audiovizuális és és számítógépes részlegben 10 órakor nyílik az Országos Idegennyelvű Könyvtár női zeneszerzőkről szóló kiállítása. A Kodály vetélkedő első fordulóját 14 órakor tartják, 18 órakor pedig geoládát rejtenek el és avatnak. Az olvasóteremben 18 órakor Felépítettük Fehérvárt címmel Galambos Ottó tart előadást az Arév történetéről és jelentőségéről.

A Városi Könyvtár Sziget utcai tagkönyvtárában október 13-áig játszani hívnak mindenkit Horváth Hella rendhagyó kiállítására. Az Aranybulla Könyvtár olvasó- termében ma, 17 órakor Fertő Imre: Utazni jó – Hat nap Karintiában című útifilmjét vetítik. A Kodolányi János Főiskola könyvtárában 15 órakor rendezik az 55 év felett is aktívan című beszélgetést. A vendégek: Varró István, a Senior Mentor Program koordinátora és Asbóth Katalin, a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület vezetője. Polgárdiban, a városi könyvtárban a ma, 17 órakor kezdődő író-olvasó találkozó vendége Miski Ádám író lesz. Sárbogárdon, a Madarász József Városi Könyvtárban október 13-áig ingyenes lesz a beiratkozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!