Hírek

2012.07.26. 03:55

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője - Szavazzon ön is a legszebbre!

Érckövi Réka Szabadbattyánban él születése óta.

feol.hu

A tizenhét éves szépség előbb a Kodolányi  középiskolában, később a Gorsium művészeti szakközépiskola kortárs-, moderntáncos szakán tanult. A barna hajú, barna szemű lány  óvodás kora óta imád táncolni. Az elmúlt évek alatt belekóstolt a néptáncba, balettbe, hip-hop-ba, de a társastáncok is közel állnak  hozzá. Úgy érzi, ez az igazán neki való. Kitartó, barátságos és nyitott lánynak tartja magát, aki szeret a barátaival lenni,  és  sosem  hagyja, hogy dolgok a levegőben lógjanak. Mindig befejezi azt, amit elkezdett. 

Szeret új embereket, helyszíneket megismerni, és nem riad vissza, ha extrém kihívásokról van szó. Körülbelül egy éve modelkedik, de a szépségversenyek világa egyelőre ismeretlen terep számára, mindenesetre reménykedik a sikerben. Réka 166 centi magas, méretei: csípő 84, derék 72, mellbősége pedig 88 centi.


Ha ön szerint Érckövi Réka a legszebb, küldje el sms-ben az FV06-os sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!