Hírek

2012.05.18. 11:39

Költők találkoznak Bodajkon

Bodajk - Nyolcadik alkalommal rendeznek a kisvárosban költőtalálkozót, melyhez az idén művészeti napok társulnak.

B. Kiss László

Már több éves hagyománya van  a Bodajky-Nagy István nevével fémjelzett  bodajki költőtalálkozónak. Az idén május 18. és 22. között rendezendő esemény minden korábbinál nagyobb szabásúnak ígérkezik. Május 19-én, szombaton, 15 órakor a városháza tanácskozó termében konferenciát rendeznek, melynek témája a hazaszeretet a kortárs irodalomban.  19 órakor a mozi épületében rendezik meg a    Bodajki csillag születik című tehetségkutató versenyt.
Május 20-án, vasárnap 10 órakor amatőr irodalmi és képzőművészeti pályázat bemutatóval egybekötött  zsűrizése lesz a moziban, majd 16 órakor a kistérség kórusainak és néptánccsoportjainak találkozója veszi kezdetét. 19 órakor rendezik a költőfesztiválon résztvevő írók, költők estjét.
Május 21-én rendhagyó irodalomórákat, irodalmi foglalkozásokat  tartanak az általános iskola felső tagozatán és a két helyi óvodában. A rendezvénysorozat május 22-én, kedden, 14 órakor az amatőr irodalmi és képzőművészeti pályázatok díjkiosztójával zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!