Hírek

2010.11.28. 15:58

Harmadszor is kiváló vendéglátók lettek

Csuta Zsolt eredményekben és munkában gazdag évet zárhat 2010-ben. Júniusban az "Az Év Fagylaltja 2010" díját nyerte meg, a napokban pedig "Fogyasztók Kiváló Vendéglátóegysége" elismerésben részesült, immáron harmadszor.

Szmolkáné Bene Ibolya

Csuta Zsolt Házias vidámságok elnevezésű fagylaltja a nyáron aranyérmes lett, ezenkívül elnyerte e legszebben díszített fagylalt címet is, valamint összetett pontverseny alapján egy évre birtokolhatja az Év Fagylaltja Vándorkupát is. Legfrissebb sikere pedig az, hogy november 26-án „Fogyasztók Kiváló Vendéglátóegysége” elismerő oklevélben részesült.

 

 

- Hogyan kaptad meg az elismerést?

- A díjat a Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület pályázatán a fogyasztók véleménye alapján nyerhetik el azok a normális életvitelű üzletek, akik pályáznak. Az egyesület által elkészített kérdőívet a vendégekkel kell kitöltetni. A kérdések széleskörűen megvizsgálják az üzlet külső, belső megjelenését és választékát is, az egyesület munkatársai pedig ellenőrzik, hogy a kérdőív kitöltése a valóságnak megfelelt-e.

- Jól tudom, hogy nem először kapta meg az üzleted ezt az elismerő oklevelet?

- Igen, már harmadik éve pályázom, s eddig minden évben érdemesnek tartottak a vendégeink arra, hogy díjazzák az üzletemet. Korábban 2008-ban és 2009-ben is sikerült a pályázat.

- Mit gondolsz miért sikerült ennyi eredményt felmutatnod az elmúlt években és az idén?

- A válasz összetett. Először is gondosan ügyelek az üzlet esztétikai színvonalára és a süteményeim, tortáim, fagylaltjaim minőségére, megjelenésére. Bizonyítja ezt, hogy nyáron akár harmincféle ízvilágú fagylaltot is kínálunk. Folyamatosan ellenőrzöm valamennyi termékem minőségét és esztétikumát, s amennyiben valamivel elégedetlen vagyok, változtatok. Hiszem és vallom: a siker titka az, hogy a mester jó gazdája legyen üzletének, s úgy kell dolgoznia, hogy minden elkészített munkája azt tükrözze a fogyasztó számára, mintha az lenne az egyetlen remekműve. Még akkor is ha már a századikat, vagy ezrediket készítette is el.
Sikereimhez hozzásegíttettek munkatársaim és családom is. Ezért köszönetemet fejezem ki az üzlet dolgozóinak, akik a háttérmunkák elvégzésében jeleskedtek, s családomnak, akik türelemmel, támogatással mellettem állnak a hétköznapokban, az üzleti életben,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!