Utánpótlás

2024.05.18. 13:49

Ismét magabiztos győzelmet aratott a Sporting CP

Ezúttal is magabiztos játékkal nyert a Sporting CP, amely a Panathinaikoszt verte 2-0-ra a Puskás-Suzuki-kupa harmadik, szombati játéknapján.

Szabó Róbert

A Sporting CP a második mérkőzését is megnyerte a Puskás-Suzuki-kupán

Fotó: puskasakademia.hu

A portugál együttes már az első mérkőzésen is meggyőző teljesítményt mutatott, ezúttal pedig a nyolcadik percig kellett csak várni, hogy Salvador Blopa jobbról érkező, remekül helyezett lövésével előnybe kerüljön, 0-1. A folytatásban aztán a görögök nem nagyon tudták megverni a Sporting védelmét, csak a pontrúgásokban volt esélyük, de azokat is jól reagálta le az ellenfél, így az első harminc percben újabb gól nem született.

A fordulás után a 44. percben Diogo Martins sem tétlenkedett, bevette a Panathinaikosz kapuját, így már 2-0-ra vezettek a portugálok. Négy perccel a rendes játékidő vége előtt aztán még Flávio Goncalves is eredményes lehetett volna, már a kapus mellett is elgurította a labdát, de egy védő még odaért, és tisztázott, így maradt a 2-0-s végeredmény.

16. Puskás–Suzuki-kupa, B-csoport

Panathinaikosz–Sporting CP 0–2 (0–1)

Vezette: Farkas T. (Bertalan, Sinkovicz)

Panathinaikosz: Zogasz – Vidra, Kaloszkamisz, Panosz, Bokosz, Markezinisz, Szokosz, Zeka, Trikacisz, Karuzosz, Gazisz. Csereként pályára lépett: Terzisz, Teoharisz, Latifaj, Georgopulosz, Cerevelakisz

Sporting: Tverdohlebov – Cabrito, A. Cunha, D. Santos, S. Nascimento, Blopa, R. Camacho, D. Martins, F. Goncalves, Coxi, M. Almeida. Csereként pályára lépett:T. Mendes, R. Melo, D. Costa, Domingos, J. Moura

Gól: Blopa (8.), D. Martins (44.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában