Labdarúgás

2024.03.08. 14:18

Sallai ismét kulcsszereplő volt, nyert a Freiburg

Akárcsak a Lens, úgy a West Ham elleni Európa-liga-mérkőzésen is kulcsszerepet vállalt Sallai Roland csapata, az SC Freiburg győzelmében.

Szabó Róbert

Sallai Roland (22) labdája utat talált a védők közt

Forrás: SC Freiburg

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Sallai Roland két góllal segítette csapatát a továbbjutáshoz az Európa-ligában, most pedig a nyolcaddöntőben ismét fontos szerepet vállalt az első mérkőzés megnyerésében a West Ham United ellen. Az angol együttessel találkozott már a német, még ősszel a csoportkörben, azonban akkor mindkétszer kikaptak, a magyar játékos azonban a hazai összecsapáson akkor gólt szerzett.

Sallai most gólig nem jutott, azonban ő készített elő a 81. percben Michael Gregoritschnak, aki megszerezte a vezetést az SC Freiburgnak, és beállította az 1-0-s végeredményt. A magyar szélsőt végül a 88. percben lecserélték, de így is a mérkőzés egyik legjobbja volt.

Sallai Roland a mérkőzés előtt exkluzív interjút adott lapunknak, amelyben többek közt a Puskás Akadémia, a nyári Európa-bajnokság és a Bundesliga is szóba került. A beszélgetést IDE KATTINTVA olvashatja el.

Európa-liga, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

SC Freiburg (német) – West Ham United (angol) 1-0 (0-0)
Gól: Gregoritsch (81.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában