Zárul az alapszakasz

2024.03.06. 09:25

Itthon fogadja a MÁV Előre a Dág KSE-t

Utolsó mérkőzésére készül az alapszakaszban a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata a Dág KSE ellen az Extraliga szerdai játéknapján.

Szabó Róbert

Itthon zárja az alapszakaszt a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraligában

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Loki már korábban bebiztosította alapszakasz második helyét, így tét nélkül várhatja a röplabda Extraliga alapszakaszának utolsó mérkőzését március 6-án szerdán, 19.00 órától, fejben pedig már a rájátszásra készülhet. Az ellenfél a hetedik helyért küzdő Dág KSE lesz, amely egy győzelem, és a Kecskeméti RC veresége esetén még egy pozíciót javíthatna a tabellán, az viszont már biztos, hogy a rájátszásba kerül.

A két együttes eddig négy alkalommal játszott egymással tétmérkőzésen a VOK Sportcsarnokban, az első csörtét a Dág nyerte sima három szettben, azonban ezután szép lassan Loki fölény alakult ki. A második találkozón 3-2-re, a harmadikon 3-1-re, míg legutóbb 2022 márciusában már 3-0-ra nyert a székesfehérvári csapat. Ráadásul a dágiak az elmúlt időszakban nem teljesítenek jól idegenben, utolsó öt összecsapásukból négyet elveszítettek és csak egyet, a sereghajtó Dunaferr ellenit nyerték meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában