Tenisz

2024.03.02. 14:00

Ismét hazai versenyt rendez a Kiskút TK

A januári és a februári Viszló Transz Kupa után március első hétvégéjén is megrendezi a versenyt a Kiskút Tenisz Klub.

Szabó Róbert

A januári és a februári verseny után újabb tornát rendez a Kiskút TK

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap, archív

A tornán négy kategóriában – F1, F2, F14, F14 páros – lehetett nevezni. Ahogy az várható volt, a legutóbbi két kiírás F2-es bajnoka Budai Zoltán András is elindul a megmérettetésen és szeretné folytatni a jó sorozatát.

– Szeretném folytatni azt a jó sorozatot, amit január végén megkezdtem. Erre a hétvégére kevesebbet tudtam készülni, mivel az iskolai tanulmányaimmal kellett többet foglalkozzak – nyilatkozta lapunk kérdésére Budai. – Összességében elégedett vagyok a sorsolással, úgy érzem jó esélyekkel vághatok neki az F2-es kategóriának, de az F1-es sem tűnik rossznak, azonban azzal kapcsolatban nem szeretnék ennyire előreszaladni.

Budai Zoltán András először március 2-án, szombaton 15.45 órától lép pályára az F1-es kategória második körében a nyolcadik kiemelt Boros Bence, a Vasas teniszezője ellen a Kiskút Tenisz Klubban, míg az F2-esek között 20.15 órától kezdi meg a küzdelmet második kiemeltként az Árpádföldi Tenisz Club játékosa, Knoth Félix ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában