Tenisz

2024.02.11. 10:00

Az elődöntő volt a végállomás Stolláréknak

Az elődöntőben búcsúzott a Stollár Fanny, Naiktha Baines magyar-brit duó a Mumbaiban rendezett WTA 125-ös tenisztorna páros versenyében.

Nem tudták sikerrel venni az utolsó előtti akadályt Stollárék

Forrás: Domotor Csaba / NSO Archív

A magyar lány kedden sérülés miatt kénytelen volt feladni a Storm Hunter elleni egyéni mérkőzését, csütörtökön azonban párosban pályára lépett a brit Bains oldalán, akivel bejutottak az elődöntőbe. Ott a szlovén Dalila Jakupovic és az amerikai Sabrina Santamaria által alkotott kettős volt az ellenfelük.

Stollárék felemásan kezdték a mérkőzést: 3:3-ig hozták az adogatásaikat, de három szervagémjükben öt bréklabdát is hárítaniuk kellett. 3:4-es állásnál aztán 40:15-ről elbukták a saját kezdést, s noha rögtön visszavették azt az ellenféltől, mégis 6:4-re elveszítették az első játszmát.

A második szettben aztán rögtön brékkel indított a magyar, brit duó, de onnantól kezdve csupán három adogatópontot nyertek, így 6:4, 6:1-re kikaptak az elődöntőben. A Kiskút TK játékosa így az egyéni után párosban is búcsúzott a Mumbaiban rendezett tornától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában