VIII. Pázmándi Éjszakai Foci

2023.12.27. 16:20

Éjszaka pattogott a labda Pázmándon (galériával)

A karácsonyt megelőzően, december 22-én került megrendezésre a VIII. Pázmándi Éjszakai Foci, ahol a korábbiakhoz hasonlóan ismét nagy volt az érdeklődés, és a szemfüles csapatvezetők hamar elkapkodták a szabad helyeket. A megmérettetés végén az Édri Latinok csapata örülhetett, amely a fináléban felülmúlta a Hó SC gárdáját.

Káldor András

Színvonalas meccseket játszottak a résztvevő csapatok

Fotó: Kricskovics Antal

Az eseményre korosztálytól függetlenül lehetett jelentkezni. A tornán résztvevő csapatok közül két együttest a házigazda Pázmánd vonultatott fel. Továbbá érkeztek Velencéről, Kápolnásnyékről, Gárdonyból, Veszprémből, Válból, Pákozdról, Sukoróról, valamint Érdről.

A rendezvény este 19 órakor egy megnyitóval és rövid szabályismertetővel kezdődött, és ami örvendetes az összecsapások teltházas lelátók előtt zajlottak. A pályán sportszerű, ám férfias küzdelem zajlott. A csoportmérkőzések egészen hajnali 1 óráig tartottak. Ez követően kezdődött a rájátszás a legjobb négy csapat részvételével.

Az elődöntőben a csoportját megnyerő Hó SC a veszprémi-pázmándi kötődésű La Brigadat győzte le elegáns játékkal, míg a másik ágon az Érdi Latinok ütötték el továbbjutástól a Vál KSE csapatát.

A bronzmérkőzést a La Brigada bírta jobban a Vál KSE ellen, a döntőben a rutinos NB-s futballistákkal felálló Érdi Latinok akarata érvényesült a Hó SC felett, így idén egy újonc csapat zsebelte be a trófeát.

A torna legjobb kapusa Vajda Bálint (La Brigada) lett. A gólkirályi címet Morvai Milán (Érdi Latinok) zsebelte be. A torna legjobb játékosának Göblyös Dánielt (Érdi Latinok) választották. A torna szervezői - Kerkuska László, Kerkuska Miklós, Lukács József - remélik mindenki számára egy igazi futballünnep volt az esemény, és ígérik, nyáron folytatják, újabb torna következik, természetesen akkor is éjszaka!

Végül, de nem utolsó sorban feltétlenül meg kell említeni a Velencei Szakrendelő munkatársainak áldozatkész munkáját, aki kitelepültek, és a helyszínen végeztek egészségügyi, vérnyomás és vércukor méréseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában