Foci

2023.11.24. 10:52

Rangadó vár az Iváncsára

Az NB III. 17. fordulója már a tavaszi idény jegyében telik, ez lesz a második hétvége, amikor a csapatok a visszavágókra készülhetnek.

Káldor András

A Bicskei TC (fehér) küzdelmes meccsen győzte le augusztusban a Balatonfüred FC csapatát

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT
2023. november 26., vasárnap 11:00

Puskás Akadémia II. (10.) – Gyirmót FC Győr II. (5.)

Az előző bajnokságban erődemonstrációt tartott ellenfelével szemben a PAFC II. csapata, hazai pályán 5-0-ra győzte le vendéglátóit, míg Felcsúton 3-0-a lett a végeredmény. Idén viszont a Gyirmót II.-nek megy jobban a szekér, bár tíz idegenbeli meccsükből csupán kettőt nyertek meg, igaz viszont a PAFC II. sem brillírozik a Pancho Arénában, úgyhogy leginkább ikszes meccsre van kilátás a vasárnapi matinén, bár van bőven elszámolni valójuk, hiszen a 2. fordulóban 5-2-re a Gyirmót II. nyert, dacára annak, hogy 2-1-nél még a felcsútiaknál volt az előny.

2023. november 26., vasárnap 13:00

Balatonfüredi FC (9.) – Bicskei TC (3.)

Tavaly a megszerezhető hat pontból négy a Balaton-parti együttesnél landolt, miután Bicskén nem született találat, Füreden 2-1-re a hazaiak diadalmaskodtak. Kilenc mérkőzés óta veretlen a BTC, idegenben mindössze egy veresége van az őszi idényben, és nem utolsó sorban hazai pályán még augusztus elején 2-0-ra nyertek Szalai Dániel és Bozsoki Imre góljaival. Bár a Füred nem rossz otthon, de egy pontra feltétlenül jó lehet a Fejér vármegyei csapat.

DÉL-NYUGATI CSOPORT

2023. november 26., vasárnap 11:00

Ferencvárosi TC II. (4.) – Fehérvár FC II. (11.)

Az NB I-es tartalékcsapatok augusztus i összecsapásán a Sóstói stadionban 1-0-ra a Vidi II. csapat győzött Cserkuti-Németh Olivér góljával, ám a piros-kékeknek a Népligetben nem lesz könnyű dolguk. A Fradi II. ebben a szezonban hét meccsből hatot megnyert itt, és csupán egyszer vesztett pontot, és győzni még egyetlen vendégnek sem sikerült. Ráadásul a fehérváriaknak idegenben kifejezetten nem megy, mindössze egy pontot szereztek eddig, így aztán abban bízhatnak, hogy képesek lehetnek egy meglepetés-eredmény elérésére. 

2023. november 26., vasárnap 13:00

Iváncsa KSE (1.) – FC Nagykanizsa (3.)

A listavezető az előző héten kikapott Dunaföldváron, és most sem vár rájuk habkönnyű összecsapás a feltörekvő, és a nyáron NB II-es álmokat dédelgető kanizsaiak ellen. A két csapat előző meccsén nem született gól, megosztoztak a felek a pontokon, de az Iváncsa KSE számára biztató lehet, hogy otthon ebben az idényben még makulátlan a mérlege

Dunaújváros FC (16.) – FC Dunaföldvár (5.)
A két szomszédvár közül az újonc vendégek lehetnek elégedettek az idei teljesítményükkel. Az első meccsükön 3-2-re győzött az FC Dunaföldvár, és azóta bizonyította, hogy idegenben is veszélyes ellenfél, mivel több győzelmet aratott, mint hazai pályán. A DFC legutóbb Agárdon nyert ugyan 5-2-re, de még ezzel együtt is kieső helyen állnak. A döntetlen már jó eredménynek számítana a hazaiaknak. 
Mohácsi TE 1888 (9.) – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (10.)

A tavalyi szezon vármegyei bajnokainak összecsapásán a Gárdony 6-1-re kiütötte ellenfelét, amely ezt követően azért összekapta magát, és jelenleg tabella szomszédja vasárnapi vendégeinek. Hazai pályán verhető a Mohácsi TE 1888, kérdés, hogy mennyire maradt benne a vasárnapi ütés (2-5) a tóparti együttesben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában