Kalmár Zsolt sérülése

2023.11.28. 14:45

Hosszú időre kidőlt a sorból

Ahogy arra számítani lehetett, komolyabb a sérülése a Kecskeméti TE ellen a 31. percben lecserélt Kalmár Zsoltnak. A Fehérvár FC nagyvonalakban közzétette a diagnózist.

Ferencz Balázs

Kalmár Zsolt (balra) felépülése remélhetőleg rendben zajlik majd

Forrás: fehervarfc.hu

“Kalmár Zsolt a Kecskemét elleni mérkőzésen egy rossz mozdulat következtében lágyéktáji sérülést szenvedett. Az elvégzett képalkotó vizsgálatok alapján játékosunk várhatóan hosszabb kihagyásra számíthat” - tájékoztatta honlapunkat Kovács Tibor, csapatorvos.  - írta a fehervarfc.hu kedden. 

A Vidi válogatott középpályása a KTE elleni, 3-3-as döntetlennel zárult bajnoki összecsapás 30. percében, egy ártalmatlan szituációban a felezővonal közelében kapott a lágyékához. Sejteni lehetett, hogy nagy a baj a pályafutása során több sérüléssel is megküzdő Kalmárnak - le kellett cserélni.

Ugyan a fehérvári együttes honlapja nem számol be a pontos diagnózisról, valamint arról sem ad tájékoztatást, hogy a hosszú kihagyás mit is jelent valójában, de egyes információk szerint a tavasz közepén térhet vissza a pályára.

A Vidi szimpatizánsai csak bizakodhatnak, hogy felépülése rendben halad majd, s akár már a tavaszi idény kezdetére hadra fogható lesz a piros-kékek klasszisa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában