Ambach Arnold is pályán volt

2023.11.08. 12:02

Fehérvári debütáns a válogatottban

Bemutatkozott az U18-as labdarúgó-válogatottban a Fehérvár FC tehetsége, Ambach Arnold. A magyar nemzeti együttes Dunaszerdahelyen szenvedett egygólos vereséget Szlovákiától.

Ferencz Balázs

Ambach Arnold húsz percet kapott az U18-as válogatottban

Forrás: fehervarfc.hu

Szlovákia-Magyarország 1-0 (0-0)
Magyarország: Radnóti Dániel - Burghart Manuel, Bacsa Benjámin, Deme Sebő - Selyem Bálint, Farkas Patrik (Herczeg Botond, 62.), Vidnyánszky Mátyás (Herczeg Marcell, 62.), Szamosi Ádám (Balabás Bence, 46.), Hornyák Csaba (Lajcsik Vencel, 62.) - Varga Zétény (Molnár Csaba, 46.), Bogdán Hunor (Ambach Arnold, 71.). Szövetségi edző: Szélesi Zoltán

A találkozó első félidejében a magyar válogatott játszott jobban, több nagy lehetőség is adódott Szélesi Zoltán együttese előtt. A szlovák kapus több bravúrt is bemutatott.

A Fehérvár FC 17 éves tehetsége, Ambach Arnold a 71. percben kapott lehetőséget, debütált az U18-as alakulatban. A házigazdák 1-0-ra nyertek, a magyarok csütörtökön 12 órakor Gyirmóton javíthatnak Szlovákia elleni mérlegükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában