NB II

2023.10.20. 10:51

Bízva a jó folytatásban

A Merkantil Bank Liga NB II 12. fordulójában a tabella 12. helyén álló Gyirmót FC Győr együttesének vendége lesz vasárnap 13 órától a jó sorozatban levő Aqvital FC Csákvár legénysége.

Káldor András

Az AFC Csákvár (fehér) pontért utazik Gyirmótra

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Alig több mint egy évvel ezelőtt Csákvárról elvitte mindhárom pontot a kisalföldi gárda (1-2), majd a visszavágón is ők diadalmaskodtak, az ugyancsak 2-1-es sikerrel véget ért összecsapáson.
Idén nehezen indult számukra az idény, a 8. forduló után még a kieső, 17. helyen tanyáztak, ám következett az edzőváltás, amely – mint annyiszor – után lendületbe jöttek, és egymás után háromszor győztek a kispadon Csizmadia Csabát váltó Tamási Zsolt dirigálásával. Ezen idő alatt stabilizálódott a védelmük, mindössze egy találatot kaptak 270 perc alatt.
Remélhetőleg nem zavarta meg az AFC csapatát a válogatott mérkőzések miatt kiírt kéthetes bajnoki szünet, Tóth Balázs vezetőedző tanítványai augusztus 19-én szenvedtek utoljára vereséget, azóta 14 pontot gyűjtöttek, és nem véletlenül állnak a 6. helyen.    
Gyirmóton még nem lehet ott a társakkal csákvári alapcsapat oszlopos tagja, Farkas Aurél, aki a 7. fordulóban a Mosonmagyaróvár ellen sérült meg, ám már elkezdhette a közös munkát a csapattal, és hamarosan a pályán is láthatják őt a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában