Megkezdődnek az utcai harcok

2023.07.11. 10:01

Hagyománnyá váltak a küzdelmek Móron

Ezen a héten rendezik a Csapatsportok a streetball pályán XII-t. Az este hatkor kezdődő verseny napját július 12-re tűzték ki, de ha az eső közbe szól, akkor két nappal később, 14-én, este hatkor kezdődik a viadal.

Palocsai Jenő

Forrás: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

A nemrégiben indult és azóta hagyománnyá vált a Csapatsportok a streetball pályán elnevezésű rendezvény, mely sok játékost és még több nézőt vonz a Vértes utcai helyszínre. Ahogy a program neve sugallja, lesznek csapatban játszott mérkőzések, de lesznek egyéni versenyek is.

Nevezni a helyszínen, akár a versenyek szünetében is lehet, és ahogy megszokhattuk, most is jön egy díszvendég. Ezúttal Kraft Zsolt érkezik a streetball pályára, hogy kosárlabda bemutatójával kápráztassa el a sportolókat és a közönséget egyaránt.

Ha az eső miatt nem lehet megtartani a tornát, akkor két nappal később, július 14-én, este hatkor lesz a csapatsportok nagy napja Móron.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában