Adni Jó Kupa

2023.06.18. 20:00

Élményt adtak a gyerekeknek (galéria)

Az Adni Jó Kupa Baráti Kör Egyesülete szombaton a Gyermekvédelmi Központ Fejér Vármegye ellátottjai számára próbált élményt okozni. Az esemény meghozta a várt célt, a gyerekek fantasztikus napot tölthettek Sóstón.

Beke Zsombor

Színvonalas mérkőzéseket rendeztek ezúttal is

Forrás: Kricskovics Antal

Az Adni Jó Kupa kezdeményezés időről időre bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, ezúttal a gyermekek voltak a célkeresztben, a nevezési díjakból és a relikviákra érkezett liciteknek hála nagyjából egy millió forintos értékben tudtak a szervezők sporteszközöket vásárolni. A szombati napon a sóstói edzőpályák adtak otthon a rendezvénynek. A kiváló időben rengeteg kísérő programmal kedveskedtek a kilátogató gyerekeknek, felnőtteknek, ezek mellett pedig zajlott a 18 csapatos focitorna, amelyet ezúttal Soma-Geru Vill gárdája nyert meg a Royal Flush és a Maroshegy FC előtt.

–  Megmondom őszintén még mindig hatása alatt vagyok ennek az egész napnak. Ennyi boldog gyereket és ennyi vidám szórákozó felnőttet régen láttam egy helyen. Minden a sportról és a gyerekekről szólt. Szerintem ez nekik egy kánaán volt, annyira élvezték a koncerteket, a programokat, jó volt látni őket. Közben kint voltak jégkorongosok is kapukkal, bubihokival, a női labdarúgók is kilátogattak, indultak is a mezőnyben. Mi játékosok, csapatok is sokkal többet kaptunk, mint amennyit adhattunk, voltak megható pillanatok is. Tíz óra körül csináltunk egy villámátadót, amikor a gyerekek megkapták az általunk megvásárolt eszközöket. Érkeztek a pizzák, a paprikás krumpli, a gulyásleves, gyereknap kerekedett ki az egészből. A csapatok nagyon színvonalas mérkőzéseket játszottak, az egyik csapatban Nikolics Nemanja is pályára lépett. Niko a Comenius Fociklub csapatát erősítette, mindenki rendelkezésére állt a helyszínen.  Mindenki jól érezte magát, igazi érzelmi feltöltődés volt mindannyiunk számára. A célunk az volt, hogy a gyerekeknek egy olyan élmény adjunk, amire nagyon sokáig emlékeznek majd. Azt gondolom, ez sikerült – mondta a szervezők részéről Horváth Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában