Szombati mérkőzések

2023.05.22. 14:53

Egy időben játszik a hétvégén a Puskás és a Vidi is

Az MLSZ nyilvánosságra hozta a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulóbeli mérkőzéseinek kezdési időpontjait. A Mol Fehérvár és a Puskás Akadémia is szombaton lép pályára.

Beke Zsombor

Idegenben kell harcolnia a Vidinek a bennmaradásért

Forrás: Kovács Péter / NSO

Az elmúlt években szokássá vált, hogy az utolsó fordulóban a bajnokság fontos kérdéseiről döntő találkozókat (legyen szó bajnoki címről, dobogós helyezésekről vagy akár a kiesésről) egy időben rendezik meg. Nem lesz ez másképp ebben a szezonban sem. Sőt a sorsolás és a bajnoki helyezések következtében három mérkőzés is egy időben, 20 órakor kezdődik majd szombat este. Ezeken az összecsapásokon mindkét NB I-es, megyei csapat érdekelt lesz. A kiesés ellen menekülő Mol Fehérvár a Vasas otthonában zárja az idényt, a Puskás Akadémia pedig a Budapest Honvéd együttesét fogadja. Érdekesség, hogy amennyiben a Vidi nem nyerne a fővárosban, a felcsútiakon is múlik a sorsuk, hiszen a kispestieknek kellenek a pontok, de ha a PAFC nyerne, akkor a fehérváriaknak még egy vereség is beleférhet. Hornyák Zsoltéknak is szükségük van a győzelemre, hiszen lépéshátrányban vannak a DVSC-vel szemben, a hajdúságiak szintén szombat nyolckor játszanak az Újpesttel.

OTP Bank Liga, 33. forduló:
Május 26., péntek
18.15 – Kecskeméti TE–Kisvárda (Tv: M4 Sport)
20.00 – Zalaegerszeg–Paksi FC (Tv: M4 Sport)
Május 27., szombat
20.00 – Puskás Akadémia–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport – körkapcsolás)
20.00 – Debreceni VSC–Újpest FC (Tv: M4 Sport+ körkapcsolásban az M4 Sporton)
20.00 – Vasas FC–MOL Fehérvár (Tv: m4sport.hu – körkapcsolásban az M4 Sporton)
Május 28., vasárnap
17.30 – Mezőkövesd–Ferencváros (Tv: M4 Sport)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában