Kézilabda

2023.04.06. 15:39

Megvan az Alba új edzője

Még jóformán meg sem száradt a tinta Józsa Krisztián új, kisvárdai szerződésén, és néhány óra elteltével bejelentette az Alba Fehérvár KC csapata is a Józsa helyére érkező vezetőedzőjét, Horváth Rolandot.

Káldor András

Horváth Roland nyártól dirigálja az Alba FKC csapatát

Fotó: Nemzeti Sport

Az Alba Fehérvár KC gárdáját 2023 nyarától Horváth Roland fogja irányítani, a szakember korábban két és fél szezonon keresztül az Érd együttesének volt a szakvezetője, a Pest vármegyei csapattól január közepén közös megegyezéssel vált meg.  

- Örültem az Alba megkeresésének, annak, hogy fiatal, tehetséges, motivált csapattal dolgozhatok együtt a jövőben, amelyben nagy potenciál rejlik. Remélem, sokat tudok segíteni abban, hogy csapatként, illetve egyénileg is fejlődjenek a lányok. Bízom az eredményes munkában, melynek célja, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból a bajnokságban. Várom a közös munkát. – nyilatkozta leendő csapata honlapján a 41 esztendős tréner. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában