A meghirdetés előtt betelt a létszám

2023.01.10. 12:26

Hatodszor is Éjszakai Foci Pázmándon

Január 21-én kerül megrendezésre a hagyományos, immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Pázmándi Éjszakai Foci. Ismét nagy érdeklődés várható, a szemfüles csapatvezetők viszonylag gyorsan elkapkodták a szabad helyeket.

Káldor András

Nagy csatákra, jó mérkőzésekre van kilátás ezúttal is Pázmándon

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

A megmérettetés 19 órakor kezdődik, és ami a lényeg, hogy ismét egész éjjel, legalább hajnali háromig pattogotthat a labda Pázmándi Sportközpontban. Az eseményre korosztálytól függetlenül lehetett jelentkezni. A tornán résztvevő csapatok a megye minden szegletéből jelezték érkezősüket. A házigazdák mellett Székesfehérvárról, Velencéről, Magyaralmásról, Gárdonyból, Kápolnásnyékről, valamint a felvidéki Mondrány-Madar településről jönnek csapatok a jelenlegi állás szerint. A mérkőzések minden valószínűség szerint – akárcsak a korábbi években - teltházas lelátók előtt zajlanak majd.  

Kerkuska Miklós főszervező pedig beavatta a Fejér Megyei Hírlap olvasóit a részeltekbe. 

Fotós: Kricskovics Antal / FMH

- Ugyanúgy, ahogy a korábbi évek során, tíz csapattal kívánjuk megrendezni a tornát, és már idejekorán betelt a létszám, rengeteg volt az érdeklődő, már decemberben, kis túlzással még egyszer ennyi gárda is elindulhatott volna, ha lenne kapacitásunk. Természetesen van még esélye annak a csapatnak is, amely most nem fért be, mert mindig előfordul olyan, hogy visszamondják az utolsó pillanatban, és akkor azok helyére be lehet ugrani. Igazság szerint a téli torna minden évben népszerűbb, mivel a holtidényben tartjuk, és ki vannak éhezve az ünnepek után a játékosok egy jó kis focira. A 15 perces összecsapásokon 5+1-es csapatok fognak majd megmérkőzni a szabványos 3x2 méteres kézilabda kapukra, azért, hogy többen játék lehetőséghez jussanak a többnyire tizenkét fős keretekből. – tudtuk meg. 

Az előző évekhez hasonlóan most is lesznek különdíjak, így a legjobb kapus, a legjobb góllövő, a legjobb mezőnyjátékos teljesítményét is elismerik a szervezők.   


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában