Futsal

2023.01.28. 10:39

Egy ponttal lettek gazdagabbak a dunaújvárosiak

A futsal NB II Nyugati csoportjának 18. fordulójában a Dunaújváros Futsal a PTE PEAC-B Build&Trade csapatával megosztozott a pontokon, de így is már hat játéknap óta tart a piros-fehérek veretlensége.

Káldor András

Németh Tamás (piros, elől) lőtte az újvárosiak gólját

Fotó: Zsedrovits Enikő /DH

Dunaújváros Futsal - PTE PEAC-B Build&Trade 1-1 (0-0)

Vezette: Strehó Erik – Mákos Márk – Tiringer Máté

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Ivacs, Csányi, Németh T. 1, Godslove. Csere: Bán, Szedmák, Fekete, Szili Sz., Kiss P., Paget, Tóth Á. Vezetőedző: Tóth Árpád.

PTE PEAC-B Build&Trade: Molnár M. – Bálint, Koronics 1, Bartal, Vénosz. Csere:  

Wilkesz, Molnár Cs., Romvári, Forró, Koller, Palvek, Szaniszló. 

A tabella nyolcadik helyén várta az összecsapást az újvárosi gárda, úgy, hogy csak hat pont hátránya volt már felsőházi szereplést jelentő hatodik helytől. Ellenfelük viszont ezt korábban bebiztosította, és a harmadik pozíciót foglalja el, valamint begyűjtött már egy győzelmet Pécsett vendéglátói ellen (3-1).

Mindent összevetve izgalmas, jó mérkőzésre volt kilátás a Rácalmási Sportcsarnokban.
Ennek megfelelően kemény küzdelem alakult ki az első félidőben, ám a kapuk érintetlenek maradtak. Majd a pihenőt követően a 22. percben Németh Tamás szerzett vezetést a hazai gárdának, 1-0. A folytatásban már-már úgy tűnt, hogy zsebben lehet az újabb három pontot érő siker, ám a 37. percben Koronics Márk egyenlített, 1-1.
A Dunaújváros Futsal csapata legközelebb február 3-án, pénteken 19:30-tól a Hidegkuti SC ellen lép pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában