Feol podcast

2022.10.08. 14:00

Elstartolt a feol.hu sportpodcast – Vendégünk Takács Péter, a Szondi SE Triatlon szakosztályának vezetője

Mindenki tudja, Fejér megye az ország egyik legerősebb sport birodalma. A Feol sportpodcastja Fejér sportéletével, sportolóinak, trénereinek, menedzsereinek mindennapjaival foglalkozik.

feol.hu

Takács Péter munka közben

Fotó: Takcs Péter

Portálunk felületén mindig arra törekedtünk, hogy változatos módon tájékoztassuk olvasóinkat. A nyomtatott sajtóban megjelenő írott szöveg, valamint a videós tudósítások után a szombati nappal - ettől kezdve hétről hétre - a jelen kor egyik legnépszerűbb műfajába, a podcastbe is belekóstolunk. Azon olvasóinknak, akik esetleg nem tudják, mit is jelent pontosan a podcast, a legkönnyebben talán úgy definiálhatnánk, mint egy olyan, rádiós műsorokhoz hasonló hanganyag, melyet készítője az interneten publikál. A különböző podcastek között találhatunk speciális témákra fókuszáló csatornákat, mint például a filmek, technológia, zene, irodalom, vagy éppen a mindennapi hírekkel foglalkozó hanganyagokat. Mi kezdetnek a sport mellett tettük le a voksunkat.

Első adásunk vendége Takács Péter, a Szondi SE Triatlon szakosztályának vezetője, akinek életében a sport mindig jelen volt, de először a mentőápolói hivatást választotta. A készenléti rendőrség soraiban pedig a déli országhatárt is megjárta akkor, amikor még nem volt kerítés.

Ne feledje! Ha sport és Fejér megye, akkor Feol sportpodcast! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában