„Jutalomutazás”, és érmek

2022.07.19. 15:46

Bulgáriában jártak a Vértesi Tömegsport Egyesület karatékái

A kyokushin karate nyári fellegvárában, a hagyományosan Bulgáriában megrendezett nyári táborban, és világkupáján vett részt a Vértesi Tömegsport Egyesület vezetőedzője, és két karatékája.

Németh Krisztián

Forrás: A klub

A Kyokushin World Union égisze alatt megrendezésre kerülő nyári tábort utánpótlás és felnőtt világkupa követte, amelyen 22 ország, közel 350 versenyzője mérte össze tudását. A VTSE színeiben az U18-as korosztályban Kántor Viktória -55 kilogrammos súlycsoportban, az U21-es korcsoportban Hortobágyi Kristóf -85 kilóban szerzett bronzérmet. Kulcsár László helyezetlenül zárt, de értékes nemzetközi tapasztalatot szerzett.

-  Viki előbb legyőzött egy török lányt, majd egy kazahot véletlenül kétszer szájon ütött. Megintették, így nem lehetet döntetlen, elment a meccs. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem volt, ahhoz hosszászokva, hogy alacsonyabb ellenféllel küzdjön. Kristóf egy meccset nyert, egyet vesztett. Egy németet vert meg, és egy kazahtól kapott ki. Világkupán azért nem rossz a harmadik hely! Kulcsár László jól ment, de egy nála erősebb srácot fogott ki. Kísérőként Reichert Jázmin, Solymosi Sára is velünk tartott - mondta Bőke Béla vezetőedző.

Az IFK elnökének, Shihan David Pickthall kérésére Nagy-Britanniát képviselő két fiút Bőke Béla koordinálta a tábor és a verseny ideje alatt, mint ahogyan a jászberényi Yakuzák SE két éremszerző karatékáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában