Frissen Fejérből

2022.06.03. 11:08

Houri visszatér a Vidibe

A bajnokság vége óta nagy a csend a Mol Fehérvár FC labdarúgócsapatának háza tájáról, de pénteken a klub néhány, a kerettel kapcsolatos hírt osztott meg szurkolóikkal.

Beke Zsombor

Forrás: MW Archív

A Vidi június 11-én kezdi meg a felkészülést az új idény küzdelmeire, egyelőre kérdéses, milyen kerettel. A kölcsönjátékosok kapcsán azonban egy kicsit most tisztult a kép. A klub bejelentése alapján nem él a Fehérvár opciós vételi jogával Peter Zulj és Lamin Jallow esetében, előbbi 14, utóbbi 8 tétmérkőzésen lépett pályára a piros-kékeknél. A tervek szerint visszatér Székesfehérvárra Lyes Houri, aki a tavalyi szezonban a román élvonalbeli Universitatea Craiova színeiben játszott, nem is akárhogy, de az idényét kettétörte egy térdsérülés, így nem éltek az ő vételi opciójával. Szintén a Mol Fehérvárnál kezdik meg a felkészülést a tavasszal kölcsönben szereplő labdarúgók, Gundel-Takács Bence, Emil Rockov, Zeke Márió, Halmai Ádám, Csoboth Kevin, Budu Zivzivadze, Szabó Levente, Zsóri Dániel, illetve kooperációs partnernél, a Budaörsnél szereplő Kojnok Zsolt és Horváth Barnabás is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában