Szakmai Nap

2024.04.29. 14:30

Polgármesteri Elismerő Emlékérmet vehetett át a Székesfehérvári Diáktanács leköszönő elnöksége

Szakmai Napot tartott április 29-én, hétfőn a Székesfehérvári Diáktanács, mely során Cser-Palkovics András polgármester Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszönte meg a leköszönő elnökség munkáját, valamint az új elnökség tagjait is üdvözölte.

Déri Brenda

Polgármesteri Elismerő Emlékéremet vehetett át Szabó Vivien Bernadett, Csüri Bence, Kiss Benigna és Sárközi Bence (ő nem volt jelen)

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Számos érdekes előadás, beszámoló, eredményhirdetés és Polgármesteri Elismerő Emlékérem adományozás – így telt a Székesfehérvári Diáktanács Szakmai Napja, ahol a leköszönő elnökség tagjaitól a városvezető, Cser-Palkovics András búcsúzott. Mint köszöntőbeszédében is elhangzott: a város nem tudna ilyen formában működni tenni akaró fiataljai nélkül, akik tele vannak ötletekkel és elképzelésekkel. A város és a fiatalok együttműködésének jó példájaként említette az újra életre hívott Diákbált, amelyen több száz fiatal vett részt. A jövőre vonatkozóan pedig elmondta, hogy a város egy korábbi ’kérést’ szeretne megvalósítani, ez pedig egy ifjúsági klub létrehozása, melynek helyszíne a régi bőrgyár épülete lenne. Ehhez várják a diákok javaslatait, akik elmondhatják, hogy mit és hogyan szeretnének benne. 

Cser-Palkovics András megköszönte a leköszönő elnökség munkáját, valamint üdvözölte az új elnökség tagjait.
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Cser-Palkovics András beszédét követően Polgármesteri Elismerő Emlékérmeket adományozott Mészáros Attila alpolgármesterrel a leköszönő elnökség tagjainak: Csüri Bence Ferencnek, Kiss Benignának, Szabó Vivien Bernadettnek és Sárközi Bencének. 

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az emlékérmek átadása mellett A DÖK nemrég megtartott tavaszi vetélkedőjének eredményéről is hírt adtak a Szakmai Napon. A vetélkedőn 12 általános iskolai csapat mérte össze tudását 6 állomáson. Közülük első helyen végzett a Tubicák csapata, második helyen a Mucsaröcsögeiek és holtversenyben harmadik lett a Japán Sárkányok és az ÉrdeklőDÖK csapata. 

A nap további részében előadásokon vehettek részt a fiatalok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában