Frissen Fejérből

2024.04.29. 12:02

Teljesítménytúrára vár május 1-jén a Vértes Meteor TSE minden érdeklődőt

Nyitott túrát szervez május 1-jén a Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület. Egy igazi gyöngyszem, Vérteskozma tárul fel a résztvevők előtt. Több táv közül is lehet választani, a szervezők mindenkinek ajándékkal és harapnivalóval, frissítővel kedveskednek a célba érkezéskor.

Feol.hu

Minden korosztályt és különböző edzettségi szinten álló érdeklődőt szeretettel várnak

Forrás: verteskozma.hu

Gyönyörűen ébredezik a természet, minden zöldül és egyre több növény virágzik, viszont még nincs nagy kánikula. Remek idő ez a kiránduláshoz, túrázáshoz. Aki kedvet kap ehhez, csatlakozhat május 1-jén, szerdán a Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület által szervezett nyílt túrához.

Minden korosztályt és különböző edzettségi szinten álló érdeklődőt szeretettel várnak a Vérteskozma túrára, hiszen rövidebb és hosszabb távokat is teljesíthetnek a jelentkezők. 

A körtúrák mindegyike a turistaháztól indul és oda érkezik vissza. Két szakasz kivételével a távok jelzett turista útvonalon haladnak, a jelzetlen szakaszt pedig szalagozással teszik biztonságosan követhetővé a szervezők.

A Vértes Meteor TSE induláskor térképet, az egyes ellenőrző pontokon cukorkát, csokoládét és ásványvizet biztosít, a célba érkezéskor pedig minden résztvevő kitűzőt és oklevelet, illetve vizet, teát és zsíros/lekváros kenyeret kap. 

A túrával kapcsolatos minden részlet ITT megtalálható!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában