Megyei II.

2022.05.20. 09:30

Úgy tűnik, nüanszok fognak dönteni Északon

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában Északon a címvédő és bajnok- esélyes Herceghalomra nem vár könnyű kilencven perc a Bicske II ellen, míg Délen a mostanában remeklő Polgárdi még feljebb léphet a tabellán.

Káldor András

A Csór Truck-Trailer (kék) ősszel nyerni tudott Pázmándon, erre készül most is

Forrás: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT 

Az előző fordulóban méretes zakót szabott a Bicske II a Bakonycsernye csapatának, akik most javíthatnak a Szár ellen. Két ponttal előzik meg riválisukat a tabellán, nem vár rájuk könnyű mérkőzés, mert a Szár idegenben is képes lehet a meglepetésre. A listavezető Csór Truck-Trailer számára fontos lenne egy nagy gólkülönbségű siker a megye kettőtől búcsúzó Pázmánd SE csapatával szemben. Bár kérdéses, hogy a vendégek elutaznak-e egyáltalán Csórra, hiszen az utóbbi három mérkőzésükből csupán egyszer léptek pályára. A hajrára megtáltosodó Pusztavám a Vál ellen próbálhat meg újabb pontot, pontokat gyűjteni.

2022. május 21., szombat, 17.00

Bakonycsernye (6.) – Szár (8.) 2022. május 22., vasárnap, 17.00 Pusztavám-Jüllich (12.) – Vál (3.), Csór Truck Trailer (2.) –Pázmánd (14.), Herceghalom (1.) – Bicske II (4.), Etyek (9.) – Fehérvárcsurgó (11.), Pákozd (13.) – Videoton Baráti Kör (10.), Puskás Akadémia FC III (5.) – Pátka (7.) 

DÉLI CSOPORT

A Vajta csapata utolsó idei hazai mérkőzésén nagy valószínűséggel ünnepelni szeretne, valamint minden bizonnyal kijavítaná a múlt heti vereséget, nem sok esélyt adva a Szabadbattyán együttesének. A Baracs SE otthon folytathatja nyolc mérkőzés óta tartó nyerő sorozatát, és ebben minimális sansza van arra a Seregélyesnek, hogy megállítaná. A Polgárdi öt találkozót nyert meg zsinórban, a Szabadegyháza elleni összecsapáson jöhet a hatodik, feltéve, ha ellenfelük ott lesz a pályán, és kiáll.

2022. május 22., vasárnap, 17.00

Nagyvenyim (11.) – Adony (9.), Vajta (1.) – Szabadbattyán (8.), Káloz(7.) – Nagykarácsony (3.), Baracs (2.) – Seregélyes (12.), Polgárdi (4.) – Szabadegyháza (14.), Mezőfalva (5.) – Aba–Sárvíz (10.), LMSK (13.) – Előszállás (6.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában