A magyar-román csapattalálkozón

2022.05.12. 13:30

Önbizalomnövelő győzelmet aratott a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívója, Frank Dominik

A serdülő ökölvívó válogatott az augusztusi Európa-bajnokságra készül, a felkészülés és a válogató procedúrában hasznos állomásként szolgált az egri magyar-román csapattalálkozó.

Ferencz Balázs

Forrás: boxing.hu

A 14 esztendős, másodéves serdülő Frank Dominik egy hetet töltött a korosztályos válogatott összetartásán, s a munkás napokat megkoronázva összecsaphatott egy román ellenféllel. Az 54 kilogrammos súlycsoportban bokszoló Frank nem adott sok esélyt riválisának, fölényesen nyert, s nagyban hozzájárult a magyar csapat összesített sikeréhez. Dominik éppúgy a jövő heti utánpótlás Magyar Kupára hangol, mint fehérvári klubtársai. Az MK fontos állomás lesz az öklözők számára, hiszen válogató is egyben az idei korosztályos nemzetközi viadalokra. A Fehérvár Küzdősport SE nyolc versenyzőt küld ringbe a csepeli megmérettetésen. U12-ben Bajcsi Flóra; serdülőben Turós Levente, Babinec Dániel, Frank Dominik, Kalocsa Zoárd, Panka Dominik lép szorítóba, míg a junioroknál Fekete Leon és Sárosdi Patrik húz kesztyűt a vezetőedző, Turós Arnold felügyelete mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában