Küzdelmes meccset nyertek

2022.05.16. 16:30

A Vidi II nyolcadik hazai győzelme

Az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában a Mol Fehérvár FC II az Érdi VSE ellen Hajdinger Raul Zoltán két góljának köszönhetően a hajrában kerekedtek felül.

Káldor András

Értékes győzelmet aratott a Vidi II (piros) csapata

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mol Fehérvár FC II (10.) – Érdi VSE (12.) 2-0 (0-0)
Vezette: Maml Zoltán
Mol Fehérvár FC II: Dala – Fodor, Papp M., Vágó, Berekali – Tóth A., Dékei (Rónaszéki)– Dénes (Hajdinger), Singh (Forgó), Menyhárt (Csepregi) – Bozai (Tóth T. V.). Vezetőedző: Szalai Tamás
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Gubacsi, Csiszár, Gajda (Petrezselyem) – Bartos (Kollega), Révész (Molnár D.), Koós, Kertész B., Németh G. – Kürti (Gera D.). Megbízott vezetőedző: Ebedli Zoltán
Gól: Hajdinger (86., 94..)
Kiállítva: Fodor (69.)
Minden kétséget kizáróan a vendégeknél volt mozgalmasabb ez a hét, ugyanis a korábbi vezetőedző, a csapatot tíz esztendeig irányító Limperger Zsolt lemondott, melyet az egyesület vezetése elfogadott, így a hátralévő mérkőzéseken Ebedli Zoltán megbízott vezetőedzőként dirigálja a zöld-fehéreket.
Az Érdi VSE az új impulzusnak köszönhetően koncentráltan, harcos hozzáállással kezdte a mérkőzést és bár mindkét csapat igyekezett sok helyzetet kialakítani. A félidő kevés helyzetet hozott, a kapusoknak nem emelkedett a vérnyomásuk. A mezőnyben kiegyenlített játék zajlott, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A 18. percben egy szélről érkező beadás ment el veszélyesen keresztbe az érdi kapu előtt, a hosszún érkezett Vágó Gábor, aki előrevetődve próbálta a labdát a kapuba juttatni, de egy hajszállal lemaradt róla. A vendégek főleg távoli átlövésekkel próbálkoztak, de ezek rendre elkerülték a kaput.
A 64. percben egy formás támadás végén ugyan Dénes Csanád Vilmos bevette ugyan a kaput, de lesen volt, így nem adta meg a játékvezető. A 67. percben a Fodor Péter második sárga lapja után emberelőnybe kerültek az érdiek.
A 87. percben Hajdinger Raul Zoltán érkezett jó ütemben egy baloldali beadásra, melyet kapásból pofozott az érdi kapuba, 1–0. Ezt követően az Érd mindent megtett az egyenlítésért, de a hátul megnyíló védelmet a 93. percben ismét mattolta Hajdinger, 2-0.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában