Nem kellett megizzadni

2022.02.21. 14:58

Könnyedén legyőzte ellenfelét a MÁV Előre SC-Bericap

A női röplabda NB I Liga alapszakaszának 12. fordulójában mindössze 55 percre volt szüksége a MÁV Előre SC-Bericap csapatának ahhoz, hogy legyőzze a Jászberény Volleyball Team együttesét.

Káldor András

Csabai Szonja (fekete) 17 pontot ért el a találkozón

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

MÁV Előre SC-Bericap – Jászberény Volleyball Team 3-0 (9, 11, 20)

Székesfehérvár, 60 néző.

Vezette: Farkas L., Nagy L..

MÁV Előre SC-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitszkaja, Csabai, Szilágyi, Tóth J. Csere: Kovács E., Borostyán (liberók), Kiss L., Kiss A., Sebestyén, Sántosi-Tóth. Vezetőedző: Nagy Fanni.

Jászberény Volleyball Team: Sléder, Horváth R., Faragó, Hajdu, Imre, Kovács D. Csere: Deme, Lagzi-Kovács (liberók). Vezetőedző: Deme Gábor.

 

Horváth Rebeka sáncolása és Hajdu Lili leütése nyomán két berényi ponttal indult a találkozó – ezt azonban egy 8-0-s hazai roham követte… Nagyon gyorsan nyomást gyakoroltak a fehérváriak ellenfelükre, és alig több mint negyedóra alatt lezárták a játszmát. A folytatásban ugyan néhány látványos megoldásnak örülhettek a vendégek, de utána jött számukra a fekete leves, és pillanatok alatt 17-7-es előnyt kovácsoltak. Innen már ismételten nem tudott felállni a Jászberény, csak kozmetikáztak az álláson.

A harmadik szett a korábbi forgatókönyvnek megfelelően a jászsági csapat pontjával kezdődött az etap, s ezúttal is gyorsan fordított a MÁV Előre SC, ellenben nem tudott jelentős előnyt kovácsolni. 6-5-nél, 10-9-nél és 17-15-nél is közel voltak a látogatók, ám az egyenlítésre már nem futotta erejükből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában