Frissen Fejérből

2021.10.03. 17:48

Pontot rabolt Óbudáról az AFC

A Merkantil Bank NB II 11. fordulójában az AFC Csákvár csapata az újonc III. Kerület otthonából tért haza értékes ponttal.

Káldor András

Bár a III. Kerület kiegyenlített, sőt vezetett is, de a kékben játszó Csákvár mégis ponttal térhetett haza Fotó: Földi Imre

Csákvári szempontból ideálisan indult az összecsapás, a 3. percben Mim Gergely szerzett labdát a jobb oldali vonal mellett, remekül lőtte középre, Torvund Alexander pedig a 11-es pontról a jobb sarokba lőtt, úgy, hogy Balázs József csak éppen bele tudott kapni a labdába, 0-1. Nem érdemtelenül egalizált a vendéglátó a 48. percben. Rabatin Richárd a jobb oldalról emelt középre, Auerbach Martin azonban nem lépett ki a hulló falevél labdára, Posztobányi Patrik pedig lemaradt Borvető Áronról, aki 8 méterről a vetődő kapus hasa alatt a jobb sarokba lőtt, 1–1. Az 56. percben Barczi Gergő a bal oldali alapvonalról keresztbe emelte a labdát, a hosszú saroknál pedig Fejes András egy lépésről a felső sarokba fejelt, 2–1. Majd a 72. percben Bakos Szabolcs beadását Dulló Martin csúsztatta a hálóba, 2-2.

Bár a III. Kerület kiegyenlített, sőt vezetett is, de a kékben játszó Csákvár mégis ponttal térhetett haza Fotó: Földi Imre

Jegyzőkönyv:

III. Ker. TVE – Aqvital FC Csákvár 2-2 (0-1)

Óbuda, 300 néző

V: Rúsz (Baghy, Márkus)

III. Kerület: Balázs J. – Bori (Horváth O., 79.), Erdei G., Fejes A., Tóth K. – Szalai V., Egerszegi (Tamási, 60.) – Rabatin, Barczi (Opavszky, 84.), Schuszter (Kleisz, 46.) – Borvető. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

AFC Csákvár: Auerbach – Major, Posztobányi, Dulló, Körmendi (László, 65.) – Mészáros D. (Bakos, 65.) – Mim, Magyar Zs. (Ominger G., 65.), Torvund – Kártik (Murai, 60.), Molnár R. (Kalmár, 90.)Vezetőedző: Mónos Tamás.

Gól: Borvető (48.), Fejes A. (56.), ill. Torvund (3.), Dulló (72.)

Kiállítva: Szalai V. (80.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában