női foci

2021.10.06. 17:42

Kupameccsre készülnek

A bajnokság szünetel a női labdarúgóknál, mert a hétvégén a Simple Női Kupában lépnek pályára.

Ferencz Balázs

Krascsenics Petra az NB I.-ben még csak egyszer talált be

Fotó: PFLA

Hét mérkőzést követően a nyoccsapatos tabella hatodik helyén áll a Puskás Akadémia FC női együttese. Az élvonalban újonc felcsútiak három vereség és három döntetlen mellett egy győzelmet arattak a pontvadászatban. A történelmi sikert éppen az előző fordulóban aratták Halász Kinga játékosai, a Tamók Rebeka és Mayer Zsófia góljaival a Haladás-Viktória csapatát verték 2-1-re. A Puskás lányai, úgy tűnik, a kezdeti megilletődöttség után magukra találnak, az Astrától (1-2), a DVTK-tól (1-3) és a Ferencvárostól (0-6) elszenvedett vereséget követte a három döntetlen (Soroksár 1-1; MTK 2-2; ETO 0-0), majd pedig az első diadal. A felcsúti lányok a bajnokságban legközelebb október 17-én az Asrtát fogadják. Azonban október 8-án 17 órától a Soroksárral csapnak össze idegenben a Simple Női Kupában.

Krascsenics Petra az NB I-ben még csak egyszer talált be
Fotó: PFLA

Mely sorozatban a Mol Fehérvár FC NB II-es együttese is érdekelt. A fehérvári lányok az élvonalbeli Astra Üllőt fogadják október 10-én, 15 órától.

Gajdóczi Tibor lányainak továbbjutása hatalmas bravúr lenne, azonban jelzés értékű is egyben, hogy a Vidi hölgyei is a legjobbak közé pályáznak. A Mol Fehérvár FC női gárdája az NB II Nyugati csoportjának második helyén áll a Szekszárd mögött. A Vidi hat meccsen veretlen, négyszer nyert, és kétszer osztozott a pontokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában