Frissen Fejérből

2021.05.31. 21:02

Megnyerte a bajnokságot a DSE

A Kaposváron megrendezett U21-es fiú bajnoki döntőben a DSE Röplabda Akadémia csapata a csoportkörben elszenvedett vereségért visszavágott a kitűnően játszó Szolnoknak, és megnyerte a bajnokságot!

Németh Krisztián

Szárnyal a csapat és Kövessy Balázs vezetőedző is

Forrás: Hunvolley.hu

Hosszú és nívós bajnokságunk volt – mondta Kövessy Balázs, a csapat vezetőedzője, ­miután együttese három szettben legyőzte a Tisza-partiakat a kaposvári hatos döntő utolsó felvonásában. Nagyon kellett már, hogy a szezon esszen­ciájára, a fináléra is sor kerülhessen, ugyanis az elmúlt két szezonban a járvány rendre „eltörölte” a végjátékot.

Szárnyal a csapat és Kövessy Balázs vezetőedző is
Fotó: Hunvolley.hu

– Ezt a szezont annyiban érintette a koronavírus-járvány, hogy a korosztály előbb becsatlakozott az NB II-es bajnokságba, majd a két bajnokságot inkább szétszedték, és a középszakasztól kezdve már külön csatázott a juniormezőny. A játékosaim évek óta az akadémián pallérozódnak, a csapat magja a felnőttegyüttesben is szerepel. Április közepétől már a saját korosztályára fókuszált a csapat, nagyon jó meccseket játszottunk a kaposváriakkal, a dágiakkal és a sümegiekkel. A bajnoki cím bezsebelése után célunk, hogy valamennyi játékosunkat megtartsuk – mondta a szakvezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában