VASÁRNAP FOLYTATÓDHAT A SIKERSZÉRIA

2020.12.12. 15:40

Az Angyalok eddig hibátlanok

Öt találkozó után is hibátlan mérleggel, azaz pontveszteség nélkül áll a tabella élén a hölgyek U25-ös B-jelzésű csoportjában a dunaújvárosi Angels NJSE jégkorong gárdája.

Szabó Szabolcs

Forrás: Pixabay

A Győri Tamás által irányított csapat eddig 15 egységet gyűjtött, és góltermelése is imponáló. Az angyalok 33 találatára eddig mindössze 8 gól érkezett az éppen aktuális riválisok részéről. A legutóbbi beszámolónk óta a dunaújvárosiak november végén a Miskolci Jégcsarnokban győzték le 1–0-ra a házigazda DVTK Jegesmedvék együttesét. A három bajnoki pontról döntő gólt a meccs hajrájában, az 57. percben Herku Mónika szerezte.

Impozáns góltermelés – 33 újvárosi találatra eddig 8 válasz érkezett

December 3-án a fővárosban a Fradi vendégeként korcsolyáztak jégre a hölgyek.

Ferencváros – Angels NJSE 2–4 (0–2, 1–0, 1–2)

Dunaújváros: Müller – Gubits (1), Tóth, Herku 1 (1), Kováts 1 (2), Szilágyi 1 – Tőkési, Vinkler, Jakab 1 (1), Márkus, Tinordi (1) – Barna, Lukács.

Vasárnap ismét a főváros felé veszi az irányt a csapat, hiszen a Kisstadionban a KSI ellen gyarapíthatja majd pontjainak számát az Angels. A sport­iskolások már hat fordulón vannak túl, három rendes játékidőben elért sikerük mellett kétszer hagyták el vesztesen a játékteret, egy pontot pedig hosszabbításban szereztek, így jelenleg tíz egységgel a harmadik pozíciót foglalják el a táblázaton.

Karácsony előtt, december 20-án újra hazai jégen játszanak Győri Tamás tanítványai, a soros ellenfél pedig az FC Hatvan Girls alakulata lesz, ezt követően pedig a KMH gárdája érkezik Dunaújvárosba, e találkozó pontos kezdési időpontja még nem ismert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában