zárt kapuk mögött

2020.12.02. 12:37

A Paksi FC ellen játszik vasárnap a Vidi

A 4. fordulót követően edzőváltás történt a zöld-fehéreknél, akik azóta 8 meccsen 17 pontot gyűjtöttek.

molfehervarfc.hu

Székesfehérvár 20201004 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Mol Fehérvár Fc Videoton Újpest UTE Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Budu Zivzivadze

Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Vasárnap 17:30-kor a MOL Fehérvár FC Pakson lép pályára az OTP Bank Liga NB I 13. fordulójában – írja a molfehérvár.hu. A zöld-fehérek nem kezdték jól a szezont, az első 4 fordulóban 1 pontot sikerült szerezniük, a Vidi ellen játszottak 1-1-es döntetlent a MOL Aréna Sóstóban, míg az Újpesttől, a Mezőkövesdtől és az FTC-től kikaptak – utóbbi együttestől súlyos, 5-0-ás vereséget szenvedtek, mely után távozott a paksi kispadról Osztermájer Gábor vezetőedző, akit Bognár György váltott.

Bognár korábban annak a Budaörsnek volt a vezetőedzője, amely évek óta a Vidi kooperációs partnere, az idei szezonban Tamás Olivér, Nyári Patrik és Halmai Ádám szerepel a budaörsieknél a Vidi keretéből.

Az új vezetőedző érkezésével szárnyalni kezdett a Paks, Bognár György éppen az ellen az MTK ellen mutatkozott be, ahol játékosként profi pályafutását kezdte, és ahol a 2000-es évek elején edzőként is dolgozott. Az MTK elleni 4-0-ás győzelmet követően további öt mérkőzést játszott le zsinórban úgy a Paks, hogy nem szenvedett vereséget, sőt a Puskás Akadémia FC ellen 6-2-re sikerült nyernie.

Bognár irányításával eddig nyolc bajnokit játszott a Paks, öt győzelem és két döntetlen mellett mindössze a Kisvárda otthonában szenvedett vereséget a csapat. A 4. forduló után, amikor az edzőváltás történt, 1 ponttal az utolsó helyen állt a Paksi FC, míg most, a 12. fordulót követően csak négy ponttal van lemaradva a Viditől, jelenleg az 5. helyen áll a csapat.

A második legtöbb gólt (23-at) a Paks szerezte az idei bajnokságban – a legtöbbet (27-et) a Vidi lőtt. A zöld-fehérek legeredményesebb játékosa 9 góllal az a Hahn János, aki az NB I-es góllövőlistát is vezeti.

A vasárnap 17:30-kor kezdődő Paksi FC – MOL Fehérvár FC bajnoki zárt kapuk mögött rendezik meg!

Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában