atlétika

2020.06.02. 13:21

Tartalommal töltött időpontok

A korlátozások enyhítése nemcsak a futballra, de a sportok királynőjére, az atlétikára is hatással van. Egyre több verseny időpontja ismert, melyek között akad fehérvári rendezésű viadal is.

Ferencz Balázs

Takács Boglárka a sprintszámokban ülhet trónra Fotó: Fehér Gábor - Fejér Megyei Hírlap Archív

Fotó: gaborfeherphoto

A Magyar Atlétikai Szövetség hétről hétre fixálja a 2020-as versenyprogramot, s az már bizonyos, hogy július végén kezdődnek a honi atlétikai versenyek. Augusztus első hétvégéjén rendezik a Budapest-bajnokságot, majd augusztus 8–9. a 125. atlétikai magyar bajnokság időpontja, az MTK bázisán az ARAK versenyzői éremeséllyel indulnak. Augusztus 20-án már minden bizonnyal nézők előtt rendezik a regionális atlétikai központban a Gyulai István Memo­rialt, szeptember 5–6-án pedig ugyancsak a koronázóvárosban gyűlnek össze a legjobb magyar versenyzők, hiszen az országos csapatbajnokságot rendezi az ARAK.

Takács Boglárka a sprintszámokban ülhet trónra
Fotó: Fehér Gábor – Fejér Megyei Hírlap Archív

Jó hír a fehérvári egyesület háza tájáról, hogy a pályát és a konditermet már használhatják a sportolók. Senki sem bajlódik sérüléssel az élversenyzők közül, akik számára a klub szerződéses egészségügyi partnere biztosítja a regenerációt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában